VEROVALI ILI NE?

Režija – Valentina Pavličić

Scenografija – Boris Čerškov

Igraju – Marko – kraljević junačina – Marko Marković

Sneška Smeška – Ana Korać

Zlica – njena komšinica – Jelena Stojiljković

Dragoljub – zvani Romeo, zalutali princ – Marko Marković

„VEROVALI ILI NE?”

ŠAŠAVA NOVOGODIŠNjA BAJKA

Komedija u kojoj uživaju podjednako i deca i roditelji!

Interakcija, akcija, smeh i dobra muzika!

Novogodišnje pesme koje svi znaju i pevaju ali i pank i rok i nešto klasike!

Dobra vila Sneška Smeška pripremila je sve za doček Nove godine i Deda Mraza. Okitila je jelku, mesečinom obasjala put i torta je spremna…

No, njena zla komšinica Zlica iz pakosti i obesti okrene putokaz koji je trebalo da Deda Mrazu pokaže pravi put, a Snešku smešku začara nevidljivim nitima. Tako počinje šašava novogodišnja bajka.

Sneška Smeška zove u pomoć svog najboljeg druga Marka – kraljevića junačinu, no greškom stiže zaljubljeni Dragoljub zvani Romeo, zalutali princ i stvari se još više komplikuju. Kako će Sneška Smeška uz svesrdnu pomoć dece raspetljati ovu nadasve komičnu situaciju, hoće li Marko kraljević junačina i Deda Mraz stići i da li će se Zlica na kraju pokajati? Radnja se zapliće i raspliće obojena i pankom i rokom i novogodišnjim pesmama i u njoj uživaju i deca i roditelji. Na rasplet ćete čekati 40 minuta, a onda će Deda Mraz doći da podeli poklone i da se slika sa vama.

Kroz ovu Šašavu novogodišnju bajku provešće vas najbolji glumci – prvaci Dečijeg pozorišta Čarapa i šampioni u sinhronizaciji svih popularnih crtanih filmova! Uživajmo i zabavimo se zajedno!

Scroll to Top