Poštovana publiko,

Dečije pozorište “Čarapa”, zbog aktuelne epidemiološke situacije od marta 2020. godine obustavilo je izvodjenje redovnog repertoara u okviru programa LIMENKICA-ULAZNICA, na sceni DKCB, nedeljom u 12h.

Kako je jedno od glavnih obeležja naše scene masovnost posete, potpuno smo svesni da bismo ograničavanjem broja publike, a u skladu sa propisanim merama zaštite od korone, onemogućili

decu i njihove pratioce da spontano, (kao sto su i navikli tokom poslednjih osam godina, koliko ova scena postoji na toj adresi) , u trenutku kada svojim zalaganjem i trudom prikupe potrebne prazne limenke, dobiju i zasluženu nagradu za to- ulaznicu, knjigu, olovku i kao najvažnije, uzivanje u pozorišnoj predstavi. Odlaganje ili onemogućavanje dolaska ( ili još gore, zaustavljanje dece koja dodju da udju u salu jer je broj mesta limitiran), stvorilo bi negativan efekat kod mališana, koji bi narušio sve ono lepo i dobro što smo kod njih već razvili.

Zato smo odlučili da sačekamo bolje vreme i da se vidimo na sceni DKCB u zdravlju i bez ograničenja.

Za to vreme, manifestacija Limenkica Ulaznica je izrasla u LIMENKA TEATAR FEST, koji je održan ovog septembra u Novom Sadu. A počeli smo već sada i pripremu za LIMENKA TEATAR FEST koji će krajem jula biti održan u zvaničnom programu NOVI SAD 2022- EVROPSKA PRESTONICA KULTURE .

Do tada, prikupljajte prazne limenke i svoja znanja i saznanja podelite sa drugima!

Vaše Pozorište “Čarapa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top